What’s happening (NL)

MAANDAG

likeur proeven

van 19:00 – 21:00, likeur proefglas € 2,50

Zeg, heb jij dat wel eens geproefd? Wat heb ik wel eens geproefd? Nou dat lekkere goedje, dat ene, goh hoe heet dat ook alweer? Ja hoor eens, nu ben ik wel nieuwsgierig?! Nou hier, proeven dan! Een proefglaasje kost vandaag maar € 3,00! Ow, wat lekker! Nee, Likeur! Dat zeg ik, lekker!

DINSDAG

Bier en burger

€ 14,50

Stelletjes zijn er in alle soorten en maten. Gezellige en ongezellige stelletjes. Dikke en dunne stelletjes. Schreeuwende en stille stelletjes. Leuke stelletjes. Rare stelletjes. Kleffe stelletjes… maar op dinsdag hebben wij hier een wel heel lekker stelletje: ‘Bier en Burger!

WOENSDAG

jenever proeven

van 19:00 – 21:00, Jenever proefglas € 2,50

Ober! Ober! Ik heb dorst! Wat zal ik nemen? Ik ben niet zo goed in kiezen… Wat zegt u, is het de perfecte dag om Jenever te proeven? Hoezo dat? Ah, ja dat ben ik wel met u eens, schenk mij dan maar een aantal van die proefglaasjes in! Wat?! Kosten die dingen € 2,50?! Geef mij de fles maar!

DONDERDAG

warme dranken met appelgebak

€ 4,95

Donderdag! Weekend! Ow nee, toch niet… Nog maar even opladen voor de vrijdag dan. Maar hoe?! Ik snap het, je bent nu natuurlijk ten einde raad! Geen zorgen, geen paniek, vandaag is het de dag van de warme drankjes bij De Blauwe Parade! Hoe warm? Rustig maar, warm genoeg om even heerlijk te ontspannen.

VRIJDAG

vanavond alle cocktails € 5,00

Stel je eens voor, je bent met goed gezelschap op een onbewoond eiland, met voor je neus een prachtig parelwit strand en een helderblauwe zee. Terwijl de zon langzaam onder gaat en zorgt voor een wonderlijke oranjeroze horizon, drink je uit een kokosnoot een goddelijke cocktail… Wat een horrorbeeld, dan kun je natuurlijk veel beter in De Blauwe Parade zitten voor de Vrijdag Cocktail Avond!

ZATERDAG

Guldenprijzen tussen 20.00 en 21.00 uur

50% korting op drankjes

Vroeger, wat een tijd was dat, vind je niet? Geen WhatsApp, geen Facebook, geen iPhone… Oke, wat deden we toen eigenlijk de hele dag?! Vroeger, wat een rare tijd eigenlijk… Toch hadden ze hier toen nog wel Guldenprijzen, dat was nog eens een tijd, de Guldentijd. Hmm, die goede oude tijd… Vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur is alles hier weer in Guldenprijzen: 50% korting op drankjes!

SUNDAY

Traditionele Bierproeverij

€ 24,00

Geachte gast, graag wil ik even van de gelegenheid gebruik maken, om u te attenderen op het volgende. Let op, daar komt het: Vandaag, zondag, de dag na zaterdag en tevens de dag voor maandag, bieden wij u de mogelijkheid om op de plek waar het voor Heineken allemaal begonnen is, deel te nemen aan een traditionele bierproeverij, met maar liefst vijf Amsterdams gebrouwen bieren en bijpassende lokale hapjes.